Karácsonyi sütemény rendelés

Minőségi alapanyagokból, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, szeretettel.

Karácsonyi sütemény rendelés felvétel: 2023. november 14-től 2023. december 17-ig

Kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban? Írj nekünk elérhetőségeink egyikén!

Minőségi alapanyagok

Cukrászdánkban kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, például valódi belga csokoládéval, friss gyümölcsökkel, állati eredetű termékekkel és sok-sok szeretettel.

Tartósítószerek és adalékanyagok nélkül

Ebben a kérdésben nem ismerünk kompromisszumot. Nem használunk térfogatnövelőket, színezéket és még sok minden mást mesterséges anyagot sem.

Hagyományos és mentes sütemények

Kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos és a mentes karácsonyi sütemények is, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót.

Kiszállítás

A karácsonyi süteményeket átvehetitek piliscsabai cukrászdánkban, de igény, vagy nagyobb megrendelés esetén kiszállítást is vállalunk. Keress bennünket bizalommal!

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a süteményfogyasztás élményét egy új, magasabb szintre emeljük azáltal, hogy kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, süteményeinket magas szakmai színvonalon, egyedileg és kézzel készítjük.

hagyományos karácsonyi sütemény rendelés

Hagyományos karácsonyi sütemények

Karácsonyi termékeink között megtalálhatóak a klasszikus ünnepi sütemények, melyeket hagyományos recept szerint, kézzel készítünk. Hagyományos termékeinkre is igaz, hogy kizárólag minőségi alapanyagokat használunk fel, valamint mellőzzük a tartósítószerek, adalékanyagok használatát.

Néhány példa hagyományos karácsonyi süteményeinkre:

Mézeskalács karácsonyi sütemény rendelés
Paleo mákos bejgli karácsonyi sütemény rendelés

mentes karácsonyi sütemény rendelés

Mentes karácsonyi sütemények

A mentes karácsonyi sütemények között helyet kapnak a paleo, gluténmentes, tejmentes, cukormentes és mindenmentes finomságok is. Nem használunk előre elkészített, tartósított lisztkeverékeket, minden süteményt helyben, friss alapanyagokból, saját recept alapján készítünk.

Néhány példa mentes karácsonyi süteményeinkre:

Céges karácsonyi sütemény csomagokat is készítünk!

Nagy tapasztalattal rendelkezünk céges karácsonyi sütiválogatások összeállításában is.

karácsonyi sütemény rendelés

Gyakran ismételt kérdések

Cukrászdánk Budapest vonzáskörzetében, Piliscsabán található, az Egyetem utca 3. szám alatt.

Írj nekünk weboldalunkon keresztül, vagy e-mailen, de telefonon, személyesen vagy akár messengeren is elérhetőek vagyunk. Minden elérhetőségünket megtalálod itt, weboldalunkon.

Piliscsabai cukrászdánkban várunk Benneteket szeretettel, akár helyben fogyasztásra, akár elvitelre.

Kutyusokat egyelőre sajnos csak a teraszunk mellett áll módunkban fogadni, ahol kialakítottunk nekik egy kis sarkot, ahova vizes edény is letehető.

A MÁK Cukrászdában készpénzzel, bankkártyával, átutalással vagy OTP SZÉP Kártyával tudtok fizetni.

2023-ban a karácsonyi előrendeléseket december 17-ig, vasárnapig várjuk. Először rendelni november közepétől tudtok.

Autóval vagy busszal Budapest vagy Esztergom irányából a 10-es úton tudtok jönni, de a vasúti közlekedés is kiváló. Vonatok indulnak a Nyugati pályaudvarról és a cukrászda közelében állnak meg.

Természetesen cukrászdánkban személyesen is lehet vásárolni, jellemzően novembertől minden évben elérhetőek már a karácsonyi termékek.

Természetesen egyedi céges vagy családi süti csomagok megrendelésére is van lehetőség. Rendelj süteményeink közül és jelezd a megjegyzés rovatban egyedi igényedet, vagy keress bennünket elérhetőségeinken, melyeket a Kapcsolat menüpontban megtalálsz.