Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba most!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szívesen megkóstolnád karácsonyi süteményeinket, rendelnél a közelgő ünnepekre, akár otthonra akár céges rendezvényre, különleges alkalomra, keress bennünket!

Helyszín

2081 Piliscsaba,
Egyetem utca 3.

Nyitvatartás

Hétfő: Zárva
Kedd – vasárnap: 10:00-18:00

Kapcsolat

Karácsonyi süteményeket kóstolnál?

Gyere el cukrászdánkba!

Budapest irányából a 10-es főúton kell haladnod Esztergom irányába. Pilisvörösvár után a következő település Piliscsaba. A városba megérkezve, az egyetem épülete utáni első kereszteződésnél kell jobbra fordulnod, ahol már tábla is jelzi a MÁK Kézműves Cukrászdát. Parkolóhelyet könnyen találhatsz a cukrászda előtt vagy a környező utcákban, parkolási díjat nem kell fizetni. 

Budapestről, a Nyugati Pályaudvarról indulnak vonatok Esztergom irányába, ez a vonat útba ejti Piliscsabát is. Piliscsabán több vonatmegálló is van, érdemes azzal a vonattal jönni, amelyik megáll Klotildligeten is, ez a piliscsabai megálló van a legközelebb cukrászdánkhoz. A Klotildligeti megállótól körülbelül 5-8 perc séta a MÁK Cuki.

Budapestről az Árpád hídról indulnak buszok Esztergomba, Piliscsaba érintésével. Piliscsabára érkezve a Piliscsaba Klévíz megállónál érdemes leszállni a buszról, hogy a lehető legrövidebb sétával érj cukrászdánkba. Körülbelül 5-8 perces sétával kell számolnod.

Díszítetlen mézeskalács

Csatlakozz közösségi oldalainkhoz!

Csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Legyünk kapcsolatban! Ha naprakész információkat szeretnél Cukrászdánkról, híreinkről, eseményeinkről, csatlakozz közösségi oldalainkhoz.

Karácsonyi sütemények kapcsolat a közösségi felületeken is!

Megtudhatod, hogy milyen új karácsonyi süteményeket alkottunk, hogyan szerepeltünk a különböző megmérettetéseken, versenyeken, vagy azt is, ha éppen csapatépítőn veszünk részt.

Rendszeresen beszámolunk az ünnepi süteményekkel kapcsolatos hírekről, eseményekről is, megosztjuk a legújabb hagyományos és mentes finomságainkat.

Sőt, nyereményjátékainkról is első kézből értesülhetsz, ha csatlakozol hozzánk!

Facebook oldalunk: https://facebook.com/makcukraszda

Instagram oldalunk: https://instagram.com/makcukraszda

Írj nekünk!

Felkeltettük érdeklődésed vagy nagyobb mennyiséget rendelnél a karácsonyi hagyományos vagy mentes süteményekből? Írj nekünk!

Akár az otthoni ünnepi asztalra rendelnél, akár céges karácsonyi rendezvényt szervezel vagy céges ajándékot tervezel, keress bennünket bizalommal! Céges rendelés vagy nagyobb mennyiség esetén kiszállítást is vállalunk.

Telefonszám

E-mail

Cím

2081 Piliscsaba, Egyetem utca 3.

Nyitva tartás

Hétfő: Zárva
Kedd – vasárnap: 10:00 – 19:00