MÁK Kézműves Cukrászda, PILISCSABA

Minőségi alapanyagokból, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, szeretettel.

mák kézműves cukrászda, piliscsaba

Rólunk

Piliscsabai cukrászdánkat 2015-ben alapítottuk, azóta rendületlenül dolgozunk azon, hogy az arra nyitott vásárlóinkat megismertessük az igazán ízes, tehát valódi alapanyagokat tartalmazó esküvői torták és sütemények világával.

Minőség

Tortáinkat és süteményeinket kizárólag minőségi alapanyagokból készítjük (például valódi belga csokoládéból, sok-sok igazi gyümölccsel, állati eredetű termékekkel), tesszük mindezt adalékanyagok és tartósítószerek használata nélkül (nem használunk ízfokozókat, aromákat, térfogatnövelőket), sok-sok szeretettel.

Megtalálhatóak nálunk a hagyományos és a különböző mentes esküvői sütemények is (paleo, vega, vegán, tejmentes, laktózmentes, cukormentes, gluténmentes, tojásmentes esküvői sütemények), így különböző érdeklődésű és igényű vásárlóink mind megtalálhatják nálunk a kedvükre való édes és sós ízeket.

MÁK
Klári és Ivett

valódi sütemények, fantasztikus ízélmény

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a hazai süteményfogyasztást egy magasabb szintre emeljük azáltal, hogy az általunk készített termékek minőségét helyezzük előtérbe. Hisszük, hogy a sütemények elfogyasztása lehet valóban gasztro élmény, ha annak elkészítési módja és alapanyagai rendben vannak.

Mit teszünk mi ennek érdekében?

Minőségi alapanyagok

Cukrászdánkban kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, például valódi belga csokoládéval, valódi gyümölcsökkel, állati eredetű termékekkel és sok-sok szeretettel.

Tartósítószerek és adalékanyagok nélkül

Ebben a kérdésben nem ismerünk kompromisszumot. Nem használunk térfogatnövelőket, színezéket és még sok minden mást sem.

Hagyományos és mentes sütemények

Kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos és a mentes karácsonyi sütemények is, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót.

Kiszállítás

A karácsonyi termékeket átvehetitek piliscsabai cukrászdánkban, de igény vagy nagyobb megrendelés esetén kiszállítást is vállalunk. Keress bennünket bizalommal.

Ismerd meg további szolgáltatásainkat!

Macaron mákkal

MÁK KÉZMŰVES CUKRÁSZDA

Ismerd meg kézműves süteményeinket és fagylaltjainkat, gyere be piliscsabai cukrászdánkba, vagy rendelj online!

Esküvői torta

ESKÜVŐI TORTA ÉS SÜTEMÉNY RENDELÉS

Esküvői Torta Nyílt Napjainkon megkóstolhatjátok süteményeinket és tortáinkat és megismerhetitek a legújabb trendeket!

Egyedi céges cupcake

CÉGES SÜTEMÉNYEK, SÜTICSOMAGOK

Egyedi, akár céges logóval ellátott süteményeket is készítünk, megbeszélésekre, rendezvényekre, vagy akár a karácsonyi céges partyra.